Людям з порушення зору Звичайна версія

Комплекс бетонного заводу на Київщині як застава за кредитом – на продаж виставлено актив ПАТ «КБ «ІНТЕРБАНК»

15.02.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

22 лютого відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом юридичної особи, у забезпечення за яким, зокрема, передано майновий комплекс бетонного заводу на Київщині. Активи ПАТ «КБ «ІНТЕРБАНК» виставляються на повторні торги.

Компанія-позичальник у минулому вела активну господарську діяльність у сфері виробництва бетону, тротуарної плитки, цементно-піщаної черепиці, а також фасування цементу. У грудні 2016 позичальника було визнано банкрутом.

На початок 2017 року заборгованість за кредитним договором склала 16,56 млн грн.

При цьому у забезпечення за договором передано майновий комплекс бетонного заводу загальною площею 3631,9 м2, що розташований на земельній ділянці площею 2,656 га. До складу комплексу входить приміщення по виготовленню розрідженого вапна, цех з виробництва виробів з газобетону, відділення приготування бетону, склад. А також – насосна станція, водозабірна галерея, наземна та підземна галереї,  приміщення видачі бетону тощо.

Територіально комплекс знаходиться в Обухівському районі Київської області.

Детальніша інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Початкова ціна лоту – 2 066 715,00 грн.

Аукціон відбудеться 22 лютого у системі «ПроЗорро.Продажі». Організатор торгів – ТОВ «ІТ-Контракт».  

Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 21 лютого.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/